Грошові перекази Contact

Ерсте Банк пропонує скористатися послугою Contact — грошовими переказами без відкриття рахунку.

Комісія за переказ у країни близького зарубіжжя*

ВалютаДіапазон сумКомісія за переказ
долар США/євродо 4950,002,00 % від суми
4950,01 — 10 000,0099,00 дол. США/євро
російський рубльдо 175 000,002,00 % від суми
175 000,01 — 350 000,003 500 рублів

* До країн близького зарубіжжя, в рамках даних тарифів, відносяться Абхазія, Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Казахстан, Киргизстан, Латвія, Литва, Молдова, Росія, Таджикистан, Узбекистан, Естонія, Південна Осетія.

Комісія за переказ в країни далекого зарубіжжя**

ВалютаКомісія за переказ
долар США/євро3,00 % від суми

В рамках однієї країни тарифи можуть відрізнятися в залежності від місцезнаходження точки виплати. Детальна інформація по тарифах доступна в точці прийому переказу.

** До країн далекого зарубіжжя в рамках даних тарифів відносяться всі країни, крім тих, що вказані в переліку країн близького зарубіжжя.


В рамках однієї країни тарифи можуть відрізнятися в залежності від місцезнаходження точки виплати. Детальна інформація по тарифах доступна в точці прийому переказу та розміщена в тарифах системи на сайті http://contact-sys.com/transfer/tariffs.html.


Послуга «CONTACT-СЧЁТ»

За домогою послуги «CONTACT-СЧЁТ» можна відправити кошти для зарахування на рахунки фізичних осіб у будь-якому банку Росії (в рублях), а також на рахунки фізичних осіб у будь-якому банку Європи (в євро) та США (в доларах).

Комісія за перекази в рамках послуги «CONTACT-СЧЁТ»:

Надходження платежу Комісія за переказ
на рахунок фізичної особи, відкритий у будь-якому банку Росії 0,7% від суми + 60 російських рублів
на рахунок фізичної особи, відкритий у будь-якому банку США та Європи*** 1% від суми, але не менше 15 євро та не більше 50 євро


*** До країн Європи в рамках даних тарифів відносяться Австрія, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Угорщина, Гваделупа, Германія, Греція, Данія, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Литва, Люксембург, Майотта, Мальта, Мартініка, Монако, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Реюньон, Румунія, Сан-Маріно, Сент-П'єр і Мікелон, Словакія, Словенія, Фінляндія, Франція, Французька Гвіана, Чехія, Швейцарія, Швеція, Естонія.
 

Порядок стягнення комісії

Комісії по всіх типах переказів стягуються в національній валюті по курсу НБУ на момент здійснення операції.