Картки для фізичних осіб-підприємців

Ерсте Банк пропонує фізичним особам-підприємцям корпоративні платіжні картки, що поєднують поточний рахунок 2600 та корпоративну картку для здійснення всіх видів розрахунково-касового обслуговування, пов’язаних з господарською діяльністю, інкасацією торгової виручки на рахунок та інших операцій, передбачених чинним законодавством України.

Переваги корпоративних карток для фізичних осіб-підприємців:

  • Повноцінний поточний рахунок з корпоративною карткою до нього, що забезпечує цілодобовий доступ до поточного рахунку і незалежність приватного підприємця від режиму роботи банку
  • Економія часу та коштів — можливість використовувати систему дистанційного обслуговування рахунку «Клієнт-Банк».
  • Поточний рахунок може поповнюватися як готівкою — від власника рахунку і будь-яких інших фізичних осіб у будь-якому відділенні Ерсте Банку незалежно від місця відкриття й обслуговування рахунку, так і безготівковими коштами, перерахованими власником чи іншими фізичними і юридичними особами.
  • Заміняє чекову книжку приватного підприємця та дозволяє уникнути видачі готівки співробітникам на відрядження, господарські та представницькі витрати, є ідеальним засобом контролю над витратами.
  • За допомогою картки можна розплатитися за товари і послуги в усьому світі у понад мільйоні підприємств торгівлі і сфери послуг, що приймають до оплати карти Visa, а також зняти готівку зі свого рахунку в понад 300 тис. банкоматів системи Visa і сотнях тисяч відділень банків.

Умови відкриття поточного рахунку та корпоративної картки для фізичних осіб–підприємців:

Поточний рахунок та картка відкриваються на ім’я суб’єкта підприємницької діяльності.
Термін дії корпоративних карток: до 2 років.
Валюта поточного рахунку: гривня, долар США або євро.