Картки для юридичних осіб

Ерсте Банк пропонує юридичним особам корпоративні платіжні картки міжнародної платіжної системи Visa International − Visa Business та Visa Business Gold.

Користуючись корпоративною карткою від Ерсте Банку, співробітники Вашої компанії зможуть здійснювати готівкові та безготівкові розрахунки, пов’язані з:

В національній валюті:
— оплатою представницьких витрат;
− оплатою витрат на відрядження (бронювання та оплата готелю, оренда автомобілів, замовлення квитків тощо);
− оплатою накладних витрат (купівля, передоплата);
− оплатою господарських витрат (канцтовари, бензин тощо).

В іноземній валюті:
— отриманням готівки в іноземній валюті за межами України та у встановленому порядку на території України в касі Банку для оплати витрат на відрядження;
— безготівковими розрахунками в іноземній валюті за межами України, в т.ч. представницькими витратами (крамниці, ресторани тощо).

Переваги корпоративних карток для юридичних осіб:

  • Заміняє чекову книжку компанії та дозволяє уникнути видачі готівки співробітникам на господарські, представницькі витрати, витрати на відрядження. Вам також непотрібно буде конвертувати кошти при оплаті корпоративних витрат за кордоном (згідно з валютним законодавством).
  • Забезпечує цілодобовий доступ до рахунку незалежно від режиму роботи відділень банку.
  • Картковий рахунок може бути відкритий за відсутності розрахункового рахунку в Ерсте Банку.
  • Обмеження доступу співробітників до використання коштів на рахунку шляхом встановлення індивідуальних добових витратних лімітів на рівні кожної корпоративної картки.
  • Система щомісячних виписок дозволить Вашій компанії з максимальною точністю простежити за витратою коштів співробітниками, а також дасть можливість поліпшити аналіз і планування витрат на відрядження та представницьких витрат.
  • За допомогою корпоративної картки можна розрахуватися за товари і послуги у понад 13 мільйонах торгових і сервісних точок в усьому світі, знімати готівку у більш ніж мільйоні банківських установ і 280 тисячах банкоматів, швидко і без значних витрат бронювати авіаквитки, автомобілі, номери в готелях у всіх країнах світу, а також користуватися знижками авіакомпаній і торгово-сервісних підприємств.

 

Умови відкриття корпоративних карток для юридичних осіб:
— Корпоративні платіжні картки відкриваються за заявою компанії для її співробітників за умови наявності відкритого поточного рахунку в Ерсте Банку або в іншому банку на території України.
— Термін дії корпоративних карток: до 2 років.
— Валюта рахунку: гривня, долар США або євро (повинна співпадати з валютою поточного рахунку компанії).