Кредит на придбання заставного майна

Кредит надається приватним клієнтам для купівлі майна (квартир, житлових будинків, земельних ділянок, транспортних засобів) або нежитлових приміщень (гаражів, машиномісць), що знаходиться в заставі Банку та виставлене для продажу на аукціоні.

Строк кредитування:
— нерухомість — до 20-ти років включно;
— авто — до 7 років включно.

Валюта кредиту — гривня.

Спосіб надання кредиту — безготівковий платіж.

Сума кредиту:
— нерухомість — від 20 тис. до 960 тис. грн.
— авто — від 20 тис. до 240 тис. грн.

Розмір кредиту:
— не більше 60% від погодженої вартості на перших торгах,
— не більше 40% від погодженої вартості на других торгах.


Процентні ставки, % річних (для авто):

Фіксована (тільки для кредитів строком до 5 років включно; розраховується залежно від розміру авансового внеску та типу забезпечення): min (авансовий внесок  70%) 18,8% річних; max (авансовий внесок  50%) 19,8% річних.

Змінювана*: UIRD (12 міс.)** + min 0,5%


Процентні ставки, % річних (для нерухомості):

Фіксована (тільки для кредитів строком до 5 років включно; розраховується залежно від розміру авансового внеску та типу забезпечення): min (авансовий внесок  70%) 19,4% річних; max (авансовий внесок  40%) 20,7% річних.

Змінювана*: UIRD (12 міс.)** + min 0,5%


*Змінювана процентна ставка складається зі змінюваної частини UIRD (Ukrainian Index of Retail Deposit Rates) та маржі банку. Розмір маржі банку залежить від авансового внеску, строку кредитування та типу забезпечення.
**UIRD Український індекс ставок за депозитами фізичних осіб, публікується щоденно на офіційному сайті Національного банку України http://www.bank.gov.ua.


Комісії — щомісячні комісії відсутні, одноразова комісія 1,49% (нерухомість) та 1,99% (авто) від суми кредиту.

Забезпечення повернення кредиту — об’єкт нерухомості або транспортний засіб, який буде придбаний за рахунок кредитних коштів.

Погашення:
— за класичною схемою, що передбачає щомісячне погашення основної суми боргу рівними частинами та відсотків за фактичну кількість днів користування кредитними коштами;
— за ануїтетною схемою, за якою погашення кредитної заборгованості здійснюється щомісячно рівними частинами протягом всього строку кредитування.

Дострокове погашення — без штрафних санкцій.

Обов’язкове страхування:
— нерухоме майно — від ризику випадкового знищення, або пошкодження, або псування внаслідок пожежі, стихійних лих, дії води, протиправних дій третіх осіб, вибуху, наїзду транспортних засобів;
— застави: автомобіля — повне КАСКО;
— позичальника: страхування від ризику смерті внаслідок нещасного випадку, цивільна відповідальність водія перед третіми особами.