Пільговий період

Пільговий період кредитування (Grace period) — це період, протягом якого Ви можете користуватися кредитом за пільговою відсотковою ставкою 0,00001%, розраховуючись за товари та послуги у торгово-сервісній мережі за умови погашення такої заборгованості до 20 числа місяця, наступного за місяцем здійснення розрахунків.

Тривалість пільгового періоду

Загальна тривалість пільгового періоду кредитування може досягати 50 днів і включає від 1-го до 30 днів звітного місяця (залежно від того, коли Ви скористалися карткою), плюс до 20 днів наступного місяця, протягом якого необхідно погасити існуючу заборгованість за розрахунками.

Приклад:
1 квітня Ви купуєте мікрохвильову піч вартістю 1 000 грн. із використанням кредитної картки Ерсте Банку. Наприкінці квітня Ви отримуєте щомісячну виписку по кредитній картці, в якій вказано суму Вашої заборгованості (тобто 1 000 грн.).
На початку травня (до 5 числа) з Вашого зарплатного карткового рахунку буде списано мінімальну суму погашення заборгованості відповідно до Вашого кредитного ліміту (200 грн.).
Якщо до 20 травня Ви погашаєте залишок заборгованості (1000 грн. – 200 грн. = 800 грн.), то Ви не платите ніяких відсотків за користування кредитними коштами на цю суму.

Таким чином, термін пільгового періоду кредитування може складати до 50 днів, залежно від дати, коли Ви зробили покупку!

Якщо Ви не погашаєте повну суму заборгованості до 20 числа місяця, наступного за датою здійснення покупки, то відсотки нараховуються у звичайному режимі на всю суму заборгованості з моменту її виникнення.

* нарахування відсотків за ставкою 0,00001%.

Позначення

Дата формування виписок, 27 число кожного місяця

Кінцева дата погашення мінімальної суми заборгованості (20 число кожного місяця)

Дата проведення автоматичного списання мінімальної щомісячної суми до сплати із зарплатного карткового рахунку (до 5 числа кожного місяця)