Приватні картки

Visa Gold

Ексклюзивна платіжна картка, що є символом фінансової свободи, успіху та незалежності її власника і гарантує високу якість обслуговування по всьому світу при широкому наборі додаткових послуг. Серед її переваг — допомога при втраті чи крадіжці картки, екстрена заміна картки та екстрена видача готівки, медична та юридична підтримка під час подорожей за кордон, безліч акційних пропозицій та знижок у торгово-сервісній мережі України та по всьому світу.

  • Visa Classic

    Універсальна платіжна картка з найширшою мережею прийому по всьому світу, в якій оптимально поєднано ціну та набір послуг. З карткою Visa Classic Ви легко зможете розраховуватися за товари та послуги у супермаркетах, ресторанах, на заправках, здійснювати замовлення через Інтернет, поштою чи телефоном, а також бронювати готелі та орендувати автомобіль.

  • Visa Electron

    Найпопулярніша всесвітньо визнана платіжна картка, яка поєднує базовий перелік функцій карток вищого класу за мінімальної вартості обслуговування, що робить картку доступною кожному незалежно від рівня його доходу.


MasterCard Unembossed

Міжнародна платіжна картка, що являється аналогом картки MasterCard Standart, поєднує в собі переваги електронної та класичної картки. З одного боку — зручність, безпека і доступність неембосованих карток з можливістю використання для зняття готівки та для оплати товарів і послуг у торгово-сервісних підприємствах, а з іншого — можливість проведення операцій через Інтернет.


Валюта карткового рахунку: гривня, долар США, євро.

Строк дії картки: 2 роки.

Добові витратні ліміти:
на отримання готівки — 2500 грн./500 дол./500 євро;
на розрахунки у торговельній мережі — 2500 грн./500 дол./500 євро;

Ліміт кількості операцій по картці по 5 на добу на отримання готівки в банкоматах та оплату товарів та послуг у торгівельній мережі.
 

Оформлення додаткової картки можливе для власника карткового рахунку чи довіреної особи.