Вклади для юридичних осіб

Враховуючи динаміку сучасного бізнесу, Ерсте Банк розробив для клієнтів оптимальні вклади, котрі дозволяють клієнтам поповнювати рахунок, частково знімати кошти з вкладу без розторгнення договору (до суми незнижувального залишку) та отримати щомісячно проценти.


Депозити для стабільного бізнесу:

  • Депозитний вклад з виплатою відсотків щомісячно;
  • Депозитний вклад з виплатою відсотків в кінці терміну;
  • Депозитний вклад з капіталізацією процентної ставки;
  • Депозитний вклад з поповненням.

«Вклад на вимогу» — за умовами вкладу на рахунку встановлюється незнижувальний залишок на вибір клієнта із запропонованого діапазону. Існує можливість зняття з рахунку грошових коштів до незнижувального залишку у відповідності з умовами договору без штрафних санкцій.

«Депозитна лінія» — процентна ставка нараховується в залежності від залишку коштів на рахунку відповідно до запропонованого діапазону. Існує можливість зняття з рахунку грошових коштів до незнижувального залишку у відповідності до умов договору без штрафних санкцій.

«Депозитна лінія зі змінною процентною ставкою». В даному депозиті плаваюча процентна ставка нараховується на залишок коштів на кінець дня. Існує можливість зняття з рахунку грошові кошти до незнижувального залишку у відповідності з умовами договору без штрафних санкцій.