Зарплатні картки

Visa Gold

Ексклюзивна платіжна картка, що є символом фінансової свободи, успіху та незалежності її власника і гарантує високу якість обслуговування по всьому світу при широкому наборі додаткових послуг. Серед її переваг — допомога при втраті чи крадіжці картки, екстрена заміна картки та екстрена видача готівки, медична та юридична підтримка під час подорожей за кордон, безліч акційних пропозицій та знижок у торгово-сервісній мережі України та по всьому світу.

  • Visa Classic

    Універсальна платіжна картка з найширшою мережею прийому по всьому світу, в якій оптимально поєднано ціну та набір послуг. З карткою Visa Classic Ви легко зможете розраховуватися за товари та послуги у супермаркетах, ресторанах, на заправках, здійснювати замовлення через Інтернет, поштою чи телефоном, а також бронювати готелі та орендувати автомобіль.

  • Visa Electron

    Найпопулярніша всесвітньо визнана платіжна картка, яка поєднує базовий перелік функцій карток вищого класу за мінімальної вартості обслуговування, що робить картку доступною кожному незалежно від рівня його доходу.


  • MasterCard Unembossed

    Міжнародна платіжна картка, що являється аналогом картки MasterCard Standart, поєднує в собі переваги електронної та класичної картки. З одного боку — зручність, безпека і доступність неембосованих карток з можливістю використання для зняття готівки та для оплати товарів і послуг у торгово-сервісних підприємствах, а з іншого — можливість проведення операцій через інтернет.

  • MasterCard Debit

    Ембосована платіжна картка міжнародної платіжної системи MasterCard, що являється аналогом картки MasterCard Standart, при цьому має найкращі умови в оформленні та значні переваги в обслуговуванні. Використовуйте Вашу картку MasterCard Debit для розрахунків в торгово-сервісній мережі, в мережі Інтернет, бронюйте готелі, орендуйте автомобілі, а також на вигідних умовах та без обмежень кількості транзакцій знімайте готівку в банкоматах інших банків на території України.


Валюта карткового рахунку: гривня.

Строк дії картки: 2 роки.

Стандартні добові витратні ліміти:
на отримання готівки 2500 грн.;
на розрахунки у торговельній мережі 2500 грн.;

Ліміт кількості операцій по картці
по 5 на добу на отримання готівки в банкоматах та оплату товарів та послуг у торговельній мережі.
 

Оформлення додаткової картки можливе для власника карткового рахунку чи довіреної особи.